Analizor de gaze arse KIMO KIGAZ 200 STD / PRO

analizor

Analizor gaze de ardere pentru centrale termice, cu doi senzori interschimbabili de O2 si CO-H2 si optional un al treilea senzor de NO/NOX sau CH4 (pierderi de gaz).

Caracteristici: COmax. ambiental, CO pe evacuare gaze, aer in exces, randament %, presiune diferentiala, tiraj, temperatura ambientala si de cos, ΔT, temperatura ACM, punct de roua, 15 tipuri de combustibili predefiniti + 5 tipuri de combustibili la alegere, indice de fum.

Alte functii: masurare automata, autotest, protectie senzor CO-H2 prin valva solenoida, 2 intrari de termocuplu, memorie 100.000 de masuratori.

Kit-ul se livreaza cu geanta de transport, holster cu magnet, furtunuri siliconice 2x1m, sonda cu un singur conector de prelevare gaze, lungime 300mm cu capcana de condens si sursa de lumina, baterie Li-Ion, alimentator, software LIGAZ  (pentru creare baza de date si emitere certificat de verificare), cablu USB, imprimanta incorporata si certificat de calibrare.

Modelul KIGAZ 200 PRO are trei senzori interschimbabili de O2, CO-H2, NO/NOX inclusi sau la alegere cu CH4 ( pierderi de gaz).

CUMPARA ACEST PRODUS

 

Tagged

Imparte cu altii

Related Posts

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*